Από Αδάμαντα προς Τσιγκράδο – Φυριπλάκα

Η κεντρική στάση λεωφορείου βρίσκεται στην πλατεία του Αδάμαντα. Απέχει 150 μετρα από το λιμάνι της Μήλου .

Υπάρχει σύνδεση από και προς το Αεροδρόμιο το οποίο εξυπηρετεί τους ταξιδιώτες . Η στάση απέχει 100 μετρα από τον αερολιμένα .

ΤΣΙΚΓΡΑΔΟ

Αυτή η παραλία είναι απομονωμένη από τον έξω κόσμο από απόρθητους βράχους. Θεωρείται ένα από τα πιο όμορφα και μυστηριώδη, επειδή διαφέρει σε παρθένα μοναδικά τοπία, και για να φτάσετε σε αυτό, πρέπει να ξεπεράσετε το μονοπάτι μέσα από ένα στενό σπήλαιο ή να πλεύσετε στην ακτή με βάρκα. Ωστόσο, οι παραθεριστές ανταμείβονται πλήρως για τέτοιες δυσκολίες το σας δίνει την ευκαιρία να κολυμπήσετε στα κρυστάλλινα νερά και να απολαύσετε την ενότητα με το φυσικό στοιχείο.

ΦΥΡΙΠΛΆΚΑ

Η Φυριπλάκα είναι από τις πιο γνωστές και πολυσύχναστες παραλίες της Μήλου μια αρκετά μεγάλη παραλία η οποία κόβεται στη μέση από έναν βράχο ο οποίος αποκολλήθηκε από το βουνό. Το πρώτο κομμάτι της παραλίας είναι αυτό που κατακλύζεται από τους επισκέπτες του νησιού μιας και Είναι οργανωμένη παραλία επομένως διατίθενται προς ενοικίαση ξαπλώστρες και ομπρέλες ενώ υπάρχει και beach bar.στην παραλία υπάρχουν επίσης οργανωμένες εγκαταστάσεις για θαλάσσια σπορ.

Print Friendly, PDF & Email

MilosBuses